Visby Spa och Pooltak Visby Spa och Pooltak

Pooltak - Låg höjd

Termatec: Elegant

Denna låga modell är designad för att i första hand skydda poolen. Den låga bygghöjden gör att utsikten mot såväl landskap och trädgård inte störs samtidigt som höjden under taket är tillräcklig för bad i poolen

Termatec: Corona™

Corona™ är en extremt låg modell av pooltak. Passar bra när man inte vill skymma utsikten. Tak och de vertikala väggarna är i 4mm kompakt, glasliknande polykarbonat som är 200 gånger starkare än glas.

Termatec: Imperia

Imperia är en låg modell av pooltak som passar bra till små pooler med hög sargkant. Pooltaket är tack vare de vertikala väggarna tillräckligt högt för att tillåta bad med taket stängt.

Termatec: Oceanic

Oceanic är ett lågt pooltak som har en modern design med glaslikande polykarbonat som är vikt i pooltakets hörn och upp på själva taket, det medför inte bara ett spännande visuell utseende , utan gör att hela konstruktionen blir starkare. Man kan välja mellan ett tak som är helt i 4mm kompakt ”glasliknande” polykarbonat eller att t.e.x. välja kanalplast uppe på själva taket för bättre isolering.

Finns även som: Riviera är ett lågt pooltak av samma typ och konstruktion som OCEANIC med skillnaden att taket rullar på hjul direkt mot underlaget utan hjälp av skenor.

Termatec: Viva™

Pooltaket Viva™ är en ny typ av konstruktion, taket är inte bara väldigt lågt utan har endast en styrskena. Den motsatta sidan rullar direkt mot underlaget. Fördelen med detta är en mycket enkel manipulation av pooltaket samt att sektionerna kan skjutas oberoende av varandra och man slipper en skena på den sida av poolen som man mest går kring,- minskad snubbelrisk!Pooltak - Medel höjd

Universe

Universe är ett medelhögt pooltak och väldigt tåligt, rekommenderas i områden med mycket snö. Automatiskt låssystem samt plana skenor gör taket mycket lätt hantera.

Tropea

Tropea är en medelhög modell. Ett rymligt tak som är mycket populärt. Går att möblera och sitta under, dock inte med ståhöjd för längre personer. Önskas ståhöjd är LAGUNA modellen kanske ett bättre alternativ, vill man ha det lite mindre då rekommenderas UNIVERSE.Pooltak - Hög höjd

Laguna

Laguna är ett högt pooltak och bildar en hall över poolen med full ståhöjd. Kan anslutas mot befintlig vägg och blir på så vis en förlängning av huset.Värmer man upp vattnet går det att bada året om. Givetvis är Laguna lätt att skjuta undan när solen är framme och man vill ta ett dopp i poolen utan pooltak.

Oceanic high

Oceanic är ett högt pooltak med full ståhöjd.Modern design med glaslikande polykarbonat som är vikt i pooltakets hörn och upp på själva taket gör taket upplevs som mycket luftigt och rymligt. Vikningen av polykarbonaten medför inte bara ett spännande visuellt formspråk , utan gör att hela konstruktionen blir starkare. Man kan välja mellan ett tak som är helt i 4mm Kompakt ”glasliknande” polykarbonat eller att t.e.x. välja kanalplast uppe på själva taket för bättre isolering.

Olympic™

Olympic™ pooltaket är vår premium modell. Det är en modell som är unik både i såväl funktion som form. Med sin mjuka design smälter den in fint i trädgårdsmiljön och blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Pooltaket består av en eller två öppningsbara kupoler samt skjutbara sektioner längs med poolen.Pooltaket kan även anslutas mot befintlig vägg och utrustas med elektrisk manövrering.

Orient

Det kupolformade taket för den runda poolen. Orient har en rolig och fascinerande form. Nästan halva taket öppnas med en stor skjutbar dörr och kan utrustas med ytterligare dörrar för expempelvis ventilation eller öppning mot trädgård och omgivning. Konstruktionen är rymlig och skapar en luftig och mysig atmosfär för sköna varma bad.

Ravena

Ravena är en modell med bågformade sektioner i kombination med en lodrät sida, man får då ståhöjd längs med ena långsidan samt i gavelsidor. Tillräckligt utrymme för ombyte samt lite möblemang.

Venezia

Venezia är en hög variant på pooltaket Imperia, en robust konstruktion med svagt lutande väggar.

Vision™

Pooltaket VISION™ har unik formgivning med vertikala väggar för maximal ståhöjd runt poolen. Lätt att möblera och röra sig kring poolen.Hittar du inte det du sökte? Kontakta oss gärna på kontoret
0498-276367,
ring Roger på
0706-239 239
eller skicka ett
mail direkt »